Εταιρεία
Προϊόντα
Λύσεις
Υπηρεσίες
Καριέρα
Επικοινωνία
Λύσεις

Λύσεις  /  e-Tourism
e-Tourism Αποστολή με emailΕκτυπώσιμη μορφή

Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις που συνδράμουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού με σκοπό:

  • Να προβάλουν το νομό ως νέο τουριστικό προορισμό
  • Να εμπλουτίσουν το τουριστικό προϊόν με την προσφορά και άλλων μορφών τουρισμού που μέχρι σήμερα δεν είναι αρκετά διαδεδομένοι (θρησκευτικός, πολιτιστικός, οικοτουρισμός κ.α. )
  • Να προσεγγίσουν νέους πελάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους
  • Να προσεγγίσουν νέες αγορές που σε διαφορετική περίπτωση το κόστος προβολής στις συγκεκριμένες αγορές είναι απαγορευτικό
  • Να προσφέρουν εργαλεία για την αξιοποίηση των νέων μεθόδων προσέγγισης συνεργατών με στόχο την δημιουργία αλυσίδων πωλήσεων
  • Να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις αυτές παρέχοντας τρόπους και ευκαιρίες ανάπτυξης

Οι λύσεις e-Tourism αποτελούνται κατά βάση από:

  • Ένα εσωτερικό Marketplace τουριστικών υπηρεσιών (το οποίο θα λειτουργεί με βάση το μοντέλο ASP - Application Service Provisioning). Ένα Marketplace στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων κτλ, οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν αλλά ταυτόχρονα και να αγοράζουν υπηρεσίες. Για παράδειγμα ένας ξενοδόχος θα μπορεί να προσφέρει διαθεσιμότητα δωματίων, η οποία θα μπορεί να αγοράζεται και να μεταπωλείται από ένα τουριστικό πράκτορα κ.ο.κ. Δηλαδή θα μπορούν μέσω του συστήματος να δημιουργούνται πολλαπλών επιπέδων (Β2Β, Β2Β2Β κτλ) αλυσίδες πωλήσεων. Είναι δομημένο έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίζει την διαχείριση προμηθειών και ειδικών τιμών συνεργατών, την διαμόρφωση τιμών συγκεκριμένων χρονικών περιόδων (π.χ. high season) κτλ.
  • Άμεσες υπηρεσίες B2C (ASP - Application Service Provisioning) προς τον τελικό καταναλωτή /επισκέπτη της περιοχής για on-line κρατήσεις δωματίων με έλεγχο διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο.
  • Εργαλεία και υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελληνικών ΜΜΕ που εστιάζονται στον χώρο της φιλοξενίας (Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Καταλύματα, Μικρά Ξενοδοχεία κλπ.)

Επικοινωνία
ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ 37
Τ. Κ. 26442 ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-452820
Fax: 2610-453819
Email: info@knowledge.gr
©Knowledge Broadband Services