Εταιρεία
Προϊόντα
Λύσεις
Υπηρεσίες
Καριέρα
Επικοινωνία
Επικοινωνία

Επικοινωνία  /  Νέα - Ανακοινώσεις
Χρηματοδότηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Digi-Lodge) Αποστολή με emailΕκτυπώσιμη μορφή

Το Digi-Lodge, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που ισχύει ακόμα και αφορά τις τουριστικές επιχειρήσεις.  Έρχεται να βοηθήσει τις επιχειρήσεις παρά την δυσκολία της συγκεκριμένης περιόδου λόγω της κρίσης,  για αυτό καμία επιχείρηση δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία αξιοποίησης  αυτού του χρηματοδοτικού προγράμματος.

Ήδη το Ιnternet (Διαδίκτυο), διαμορφώνει ουσιαστικά τις νέες συνθήκες στην παγκόσμια Τουριστική αγορά.  Οι Ηλεκτρονικές Κρατήσεις έχουν εκθετική αύξηση διεθνώς. Τα μικρά Τουριστικά Καταλύματα συναντούν δυσκολίες στην απευθείας αξιοποίηση των Ηλεκτρονικών Κρατήσεων μέσω των μεγάλων Διαδικτυακών Συστημάτων Κρατήσεων (IDS). Για αυτό η νέα αυτή χρηματοδοτική δράση έχει στόχο την αποτελεσματική παρουσία των Καταλυμάτων στο διαδίκτυο με δική τους μηχανή Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (on line booking) και Διαχείριση Δωματίων, ενώ χρηματοδοτείται παράλληλα και κάποιος εξοπλισμός.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Knowledge B.S. έχει δημιουργήσει πάνω από 1500 Διαδικτυακές Προβολές Καταλυμάτων συνεργαζόμενη με άλλους φορείς (Επιμελητήρια, Δήμους κλπ). Παραδείγματα αυτών των προβολών μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.e-kyklades.gr και www.trikala-chamber.gr .

Το πρόγραμμα «Digi-Lodge» ενισχύει τα Ξενοδοχεία και τα Τουριστικά Καταλύματα όλων των κατηγοριών, για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει το internet στον τουριστικό τομέα με κύριο αντικείμενο να δημιουργήσουν:

Σύγχρονο Πολυμεσικό Διαδικτυακό Τόπο Προβολής &

Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων ήταν η 15η Σεπτεμβρίου 2009 και ισχύει και μέχρι σήμερα αλλά υπάρχει περίπτωση μέσα τον Απρίλιο 2010 να κλείσει.

Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται με σειρά προτεραιότητας με βάση την υποβολή, μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού του έργου.

Υπάρχουν ακόμα όμως διαθέσιμα κονδύλια αλλά πιθανότατα ο προϋπολογισμός να εξαντληθεί σε λίγες μέρες ή να κλείσει το πρόγραμμα.

Σύντομα 2.000-3.000 επιπλέον ξενοδοχεία και καταλύματα θα έχουν έτοιμη και σε λειτουργία τη δική τους δυναμική προβολή στο internet (με σχεδόν πλήρη χρηματοδότηση). Γιατί να μην είστε ένας από αυτούς;

Άρα μπορούμε και σήμερα να υποβάλλουμε ηλεκτρονικά την πρόταση.

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε πλήρως την προετοιμασία και υποβολή του φακέλου χρηματοδότησης για σας που έγκαιρα θα δείξετε ενδιαφέρον χωρίς επιπλέον έξοδα για εσάς.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Downloads
Δικαιολογητικά
Ενημερωτικό Φυλλάδιο
Ερωτηματολόγιο
Πρόταση Καταλυμάτων
Υπεύθυνη Δήλωση
Σχετικά Νέα
Προϊόν easy2book
Επικοινωνία
ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ 37
Τ. Κ. 26442 ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-452820
Fax: 2610-453819
Email: info@knowledge.gr
©Knowledge Broadband Services