Εταιρεία
Προϊόντα
Λύσεις
Υπηρεσίες
Καριέρα
Επικοινωνία
Επικοινωνία

Επικοινωνία  /  Νέα - Ανακοινώσεις
Διαχείριση καταλύματος από κινητό με χρηματοδότηση από Digi Mobile Αποστολή με emailΕκτυπώσιμη μορφή
πατήστε για μεγέθυνση Διαθεσιμότητα δωματίων
πατήστε για μεγέθυνση Διαχείριση Καταλύματος
πατήστε για μεγέθυνση Πλάνο Κρατήσεων

Τo 2011 ήταν η χρονιά «εκτόξευσης» των πωλήσεων των έξυπνων συσκευών (Κινητά, Υπολογιστές Τάμπλετ κλπ),  ξεπερνώντας σε πωλήσεις τους κλασσικούς και φορητούς υπολογιστές.

Όλο και περισσότεροι χρήστες smart-phone τo χρησιμοποιούν καθημερινά σε διάφορες δραστηριότητες όπως:

  •   Προβολή και προώθηση της επιχείρησης τους
  •   Κράτηση εισιτηρίων (εκδηλώσεων, ταξιδιών κλπ)
  •   Κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία & τουριστικά καταλύματα

 

Μέσω του προγράμματος DIGI MOBILE ενισχύονται οι τουριστικές μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και στην Knowledge έχουμε αναπτύξει μια πλήρη διαχειριστική σουίτα για κινητά ώστε με ευκολία να λειτουργείτε την επιχείρηση σας όταν βρίσκεστε μακριά ή εν κινήσει.

Μπορείτε σήμερα να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις και τις διαθεσιμότητες των δωματίων σας , τις πληρωμές και πολλά άλλα μέσω του κινητού σας με ένα εξαιρετικά εύκολο, ασφαλή και απλό τρόπο με την εφαρμογή Easy2book Mobile. Η εφαρμογή μας είναι απόλυτα συμβατή με την Εφαρμογή Διαχείρισης Τουριστικού Καταλύματος Εasy2book και διασφαλίζει τον εύκολο και αυτόματο συγχρονισμό των δεδομένων μεταξύ τους ώστε να έχετε πάντα ενημερωμένο το πρόγραμμα διαχείρισης δωματίων, κρατήσεων και πληρωμών σας.

Εάν σας ενδιαφέρει μπορούμε να προσαρμόσουμε τις επιλέξιμες δαπάνες σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες και να διαμορφώσουμε από κοινού την πρόταση χρηματοδότησης σας στα πλαίσια του προγράμματος Digi Mobile ακόμα και αν δεν έχετε ιστοσελίδα, διαχειριστική εφαρμογή για το κατάλυμα σας ή δεν είσθε κάτοχος smartphone.

Η Τεχνολογική υπεροχή και οι ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες μας, εγγυούνται την πλήρη επιτυχία της κάθε πρόταση καθώς και την χρηματοδότηση της.

 

Ενημερωθείτε σήμερα επικοινωνώντας στο τηλέφωνο: 2610-452820 γιατί η προθεσμία υποβολής ολοκληρωμένης πρότασης είναι στις 9-1-2011 και θα κρατηθεί απόλυτα η σειρά με τη οποία υποβλήθηκε ηλεκτρονικά η κάθε πρόταση (ημερομηνία και ώρα).

 

Πλάνο Κρατήσεων

 

Downloads
DigiMobile Brochure (Knowledge).pdf
Επικοινωνία
ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ 37
Τ. Κ. 26442 ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-452820
Fax: 2610-453819
Email: info@knowledge.gr
©Knowledge Broadband Services