Εταιρεία
Προϊόντα
Λύσεις
Υπηρεσίες
Καριέρα
Επικοινωνία
Επικοινωνία

Επικοινωνία  /  Νέα - Ανακοινώσεις
Διαχείριση Καταλύματος, Online Κρατήσεις & Channel Manager Αποστολή με emailΕκτυπώσιμη μορφή

ME MIA MATIA

Το BookonCloud είναι μια Ολοκληρωμένη Λύση για τη σύγχρονη Επιχείρηση Διαμονής

 

Web booking

Δεχτείτε κρατήσεις από το δικό σας περιβάλλον booking, χωρίς προμήθειες σε τρίτους, με απόλυτη ευελιξία στον τιμοκατάλογό σας.
 

Διαχείριση καταλύματος

Γνωρίζουμε τις ανάγκες των ελληνικών καταλυμάτων: οργανώστε την λειτουργία του καταλύματός σας μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον
 

Channel Manager

Διαχειριστείτε από ένα και μόνο περιβάλλον όλες τις κρατήσεις σας από τα δημοφιλέστερα κανάλια πώλησης όπως Booking.com, Expedia, Airbnb, Tripadvisor, Filoxeno.com, e-kyklades.gr και πολλά άλλα κανάλια αλλά και όλες τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα σας μαζί με τις τηλεφωνικές! Ένα ενιαίο Πλάνο Κρατήσεων για πολλαπλά οφέλη όπως όχι διπλοκρατήσεις, παράλληλη διάθεση δωματίων κ.ά.
 

Web site

Δημιουργείστε νέα, δυναμική ιστοσελίδα για την Επιχείρησή σας! Εξειδικευμένη Υποστήριξη – Εύκολη διαχείριση – Σύγχρονη σχεδίαση και με Ενσωματωμένη Μηχανή Κρατήσεων.
 

Εργαλεία Marketing

Οι πελάτες είναι η περιουσία σας. Η επαφή μαζί τους δεν θα έπρεπε να τελειώνει μετά το checkout. Στείλτε τους ευχές στις γιορτές, newsletter ή και στοχευμένες προσφορές.
 

Στο cloud

Καμμία εγκατάσταση! Πλήρες και ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας από έναν απλό browser ή απο το κινητό ή και το tablet σας με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες
 
Περισσότερα στο www.bookoncloud.com

Επικοινωνία
ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ 37
Τ. Κ. 26442 ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-452820
Fax: 2610-453819
Email: info@knowledge.gr
©Knowledge Broadband Services