Εταιρεία
Προϊόντα
Λύσεις
Υπηρεσίες
Καριέρα
Επικοινωνία
Επικοινωνία

Επικοινωνία  /  Νέα - Ανακοινώσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Διαχείριση Καταλύματος, Online Κρατήσεις & Channel Manager
ME MIA MATIA Το BookonCloud είναι μια Ολοκληρωμένη Λύση για τη σύγχρονη Επιχείρηση Διαμονής   Web booking Δεχτείτε κρατήσεις από το δικό σας περιβάλλον booking, χωρίς προμήθειες σε τρίτους, με απόλυτη ευελιξία στον τιμοκατάλογό σας.   Διαχείριση καταλύματος Γνωρίζουμε τις ανάγκες των ελληνικών καταλυμάτων: οργανώστε την λειτουργία του καταλύματός σας μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον   Channel Manager Διαχειριστείτε από έ.....Διαβάστε περισσότερα »
Σύχρονο e-Shop με mobile δυνατότητες και στα πλαίσια του Digi Mobile
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE .....Διαβάστε περισσότερα »
Ξενοδοχεία και Καταλύματα που έχουμε υλοποιήσει ήδη στο Digi-Lodge
Το πρόγραμμα χρηματοδότησης για Ξενοδοχεία και Καταλύματα είναι ακόμα ενεργό και εμείς εγγράφουμε ακόμα επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτηθούν για Πολυγλωσσική Ιστοσελίδα, Σύστημα On-line κρατήσεων δικών τους, Εμπορική Διαχείριση Δωματίων και Εξοπλισμό πληροφορικής. Μεταξύ των πελατών μας είναι και οι παρακάτω: Διαβάστε περισσότερα »
ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ DIGI-LODGE
Την έγκριση 2.143 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο της δράσης digilodge, ύψους 32,19 εκατομμυρίων ευρώ, για την ενίσχυση ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, ανακοίνωσε η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η δράση «Ψηφιακή ενίσχυση των Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων» («digi-lodge»), η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό.....Διαβάστε περισσότερα »
Διαχείριση Καταλυμάτων και Ξενοδοχείων
Το πληρέστερο  εργαλείο online διαχείρισης μικρών ξενοδοχείων & καταλυματων που αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και του Internet.    Web site Με το easy2book@webhotel σας δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας και συντήρησης του web site, επιλέγοντας από μια πληθώρα πρωτότυπων και μοντέρνων εικαστικών, χωρίς απαίτηση εξειδικευμένων γνώσεων, μέσω ενός απλού web browser. Η δημιουργία και διαχείριση του site σας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη και αποτελεσματικότερη!   .....Διαβάστε περισσότερα »
Αναζήτηση Συνεργατών Πανελλαδικά
Αναζητούνται συνεργάτες από τον χώρο των ΤΠΕ καθώς και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, για την προώθηση των προϊόντων easy2book, webshop e-BOSS .....Διαβάστε περισσότερα »
Χρηματοδότηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Digi-Lodge)
Το Digi-Lodge, ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που ισχύει ακόμα και αφορά τις τουριστικές επιχειρήσεις έρχεται να βοηθήσει τις επιχειρήσεις. Καμία επιχείρηση δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία αξιοποίησης αυτού του χρηματοδοτικού προγράμματος. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε πλήρως την προετοιμασία και υποβολή του φακέλου χρηματοδότησης για σας που έγκαιρα θα δείξετε ενδιαφέρον. Διαβάστε περισσότερα »
Επικοινωνία
ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ 37
Τ. Κ. 26442 ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-452820
Fax: 2610-453819
Email: info@knowledge.gr
©Knowledge Broadband Services