e-TOURISM

 

Η πλατφόρμα BookOnCloud αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το σύγχρονο κατάλυμα και επιχείρηση διαμονής και περιλαμβάνει

 WEB BOOKING

Το web site της επχείρησης παρέχει πλήρη λειτουργία booking για τους πελάτες, επιτρέποντάς τους να κάνουν κρατήσεις δωματίων, πληρώνοντάς απευθείας με πιστωτική κάρτα, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα standard ασφάλειας. Επιπρόσθετα, η λειτουργικότητα booking μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχον site με εξαιρετικά απλό τρόπο

CHANNEL MANAGER

Η Επιχείρηση διαχειρίζεται από ένα και μόνο περιβάλλον όλα τα κανάλια πώλησης που χρησιμοποιεί. Όλες οι κρατήσεις συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο πλάνο κρατήσεων. Ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης τιμοκαταλόγων – για όλα τα κανάλια πώλησης. Πλήρης διασύνδεση με τους Online travel agents (OTAs) μέσω 2-way XML messaging.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Με εξαιρετικά απλό τρόπο η επιχείρηση ορίζει την διαθεσιμότητα των δωματίων, τους τιμοκαταλόγους ανά τύπο δωματίου / υπηρεσίας και χρονική περίοδο και βλέπει εύκολα το πλάνο κρατήσεων.Η πληροφορία των δωματίων, των τιμοκαταλόγων και της διαθεσιμότητας λαμβάνεται υπόψη σε πραγματικό χρόνο από το web site κατά την διαδικασία κράτησης από έναν επισκέπτη.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

 • Καρτέλα πελάτη με πλήρη στοιχεία κρατήσεων και συναλλαγών
 • Αναζήτηση πελατών με πλήθος κριτηρίων
 • Επικοινωνία με πελάτη μέσω SMS και mail (ευχετήριες κάρτες, προσφορές κλπ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 • Παρακολούθηση checkin, checkout
 • Παρακολούθηση εξτρά χρεώσεων πέραν της διαμονής (bar, υπηρεσίες κλπ)
 • Τήρηση στοιχείων σε επίπεδο δωματίου και όχι απλά τύπου δωματίου
 • Δυνατότητα αλλαγής δωματίου μετά το checkin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση σε όλα ανεξαιρέτως τα συστατικά της πλατφόρμας
 • Πληρωμές με οποιαδήποτε πιστωτική και χρεωστική κάρτα πελάτη
 • Συνεργασία με τις Ελληνικές τράπεζες και τα Payment gateways που αυτές παρέχουν
 • Credit card vaulting για την διαφύλαξη στοιχείων πιστωτικών καρτών σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον PCI DSS που παρέχουν οι τραπεζικοί οργανισμοί
 • Ελευθερία επιλογής οργανισμού διενέργειας των πληρωμών με πιστωτική κάρτα (διάφορες τράπεζες, Paypal, BrainTree, VivaPayments)
 • Απόλυτα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών (SSL / HTTPS)

WEB SITE

Φτιάξτε εύκολα το μοντέρνο και καλαίσθητο web site σας. Ενσωματώστε το web booking σας σε αυτό και επιτρέψτε την χρήση σε tablet και κινητό με την ίδια ευκολία.

ΣΤΟ CLOUD…

Καμία εγκατάσταση! Πλήρες και ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας από έναν απλό browser ή από το κινητό ή και το tablet σας με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες

Η KNOWLEDGE έχει αναπτύξει έναν από τους πιο Ολοκληρωμένους Τουριστικούς Οδηγούς στην Ελλάδα που βρίσκεται στη διεύθυνση www.filoxeno.com

Ο οδηγός προσφέρει ολοκληρωμένη και σύγχρονη προβολή σε Τουριστικές Επιχειρήσεις Διαμονής (Ξενοδοχεία, καταλύματα, βίλες κ.τ.λ.).

Συνοπτικά ο Τουριστικός οδηγός  περιλαμβάνει:

 1. Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων mini-websites για την προβολή των επιχειρήσεων. Η δημιουργία των mini-sites είναι μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία με χρήση ειδικού wizard.
 2. Εμφάνιση στην αρχική σελίδα όλων των τουριστικών επιχειρήσεων του οδηγού σε google map με δυνατότητα απευθείας επιλογής από το χάρτη.
 3. Εφαρμογή φίλτρων στην εμφάνιση των επιχειρήσεων (π.χ. κλειδία,τύπος, χαρακτηριστικά)
 4. Σύντομη παρουσίαση της περιοχής στην κεντρική σελίδα με φωτογραφικό υλικό και κείμενα.
 5. Ο οδηγός μπορεί να συνδέεται με οποιοδήποτε domain επιθυμεί η επιχείρηση.

 

Online Booking

Επιπλέον των ανωτέρω γενικών χαρακτηριστικών του Τουριστικού Οδηγού, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (e-booking) τόσο στο mini-site του Οδηγού όσο και στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης.

Παράλληλα η επιχείρηση θα έχει στη διάθεσή της Ολοκληρωμένο Διαχειριστικό Σύστημα Κρατήσεων (επισυνάπτεται πλήρες και συνοπτικό εγχειρίδιο).

Για τις επιχειρήσεις που έχουν τη δυνατότητα κρατήσεων ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει αναζήτηση από την αρχική σελίδα του Οδηγού για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και να δει διαθεσιμότητα και χαρακτηριστικά δωματίων σε πραγματικό χρόνο.

Η Εταιρία μας ανέπτυξε για το Επιμελητήριο Κυκλάδων μια νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και λειτουργίας εύχρηστου, πλήρους και αυτόνομου συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων (ebooking) και εσωτερικής οργάνωσης  καταλύματος.  Η υπηρεσία booking ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα του καταλύματος πολύ εύκολα ενώ διασυνδέεται και με το Τουριστικό Portal ekyklades.gr του Επιμελητηρίου αποκτώντας 2 κανάλια πώλησης.

 Το πακέτο υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:

 • Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (e-booking) στην ιστοσελίδα της επιχείρησης προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και την πολιτική κρατήσεων του κάθε καταλύματος.
 • Διαχείριση στο ίδιο περιβάλλον και διαφορετικών καναλιών πώλησης (Booking.com, Expedia.com, Venere.com, Ταξιδιωτικά γραφεία και Πρακτορεία), προσφέροντας σημαντική ευκολία και ταχύτητα στη διαχείριση των δωματίων.
 • Αυτόματη, άμεση ενημέρωση καταλυματία για τις κρατήσεις με πολλαπλούς τρόπους (διαχειριστικό, email και κινητό).
 • Αυτόματη δημιουργία πελατολογίου με δυνατότητες μαζικής αποστολής SMS, email για ενημέρωση προσφορών, ευχετηρίων μηνυμάτων κλπ.